След като принцеса Кейт Мидълтън легна под ножа, и самият крал

...
След като принцеса Кейт Мидълтън легна под ножа, и самият крал
Коментари Харесай

И крал Чарлз влиза в болница

След като принцеса Кейт Мидълтън легна под ножа, и самият крал го закъса. Той също постъпва в болница.

Кралят е потърсил лекуване за увеличена простата и ще отиде в лечебно заведение следващата седмица за коригираща процедура, удостоверяват от Бъкингамския замък, пишат западните медии.

В изказването на двореца се споделя: " Състоянието на Негово Величество е доброкачествено и той ще отиде в болница идващия път. Публичните задължения на краля ще бъдат отсрочени за къс интервал на възобновяване. "

Известно е, че 75-годишният крал е изискал да показа детайлности за диагнозата си, с цел да насърчи други мъже, които може да изпитват признаци, да се прегледат в сходство със препоръките за публично здраве. 

Според уеб страницата на NHS: " Доброкачествено увеличаване на простатата (BPE) е медицинският термин за разказване на уголемена простата, положение, което може да повлияе на това по какъв начин пикаете (уринирате).  BPE е постоянно срещано при мъже на възраст над 50 години. Това не е рак и нормално не е сериозна опасност за здравето. "

За последно Чарлз беше забелязан обществено в неделя, когато участва на църковна работа с кралица Камила в Крати Кърк покрай имението Балморал. 

Кралят и кралицата живеят в своя шотландски дом Биркхол от началото на годината след коледната почивка в Сандрингам.

Новината за здравната процедура на краля идва единствено часове откакто дворецът Кенсингтън разгласи, че снахата на Чарлз, принцесата на Уелс, се възвръща в болница след планувана коремна интервенция. 

В изказване дворецът сподели: " Нейно кралско височество принцесата на Уелс беше призната в болница през вчерашния ден [вторник] за планувана коремна интервенция.

" Операцията беше сполучлива и се чака тя да остане в болница от 10 до четиринадесет дни, преди да се върне вкъщи, с цел да продължи възобновяване си. Въз основа на актуалните медицински препоръки е малко евентуално тя да се върне към публичните отговорности преди Великден.

" Принцесата на Уелс прави оценка интереса, който ще провокира това изказване. Тя се надява, че обществеността ще разбере желанието й да поддържа колкото се може повече нормалност за децата си; и нейното предпочитание персоналната й здравна информация да остане поверителна.

" Следователно дворецът Кенсингтън ще дава настояща информация за напредъка на Нейно кралско височество единствено когато има значима нова информация за шерване.

" Принцесата на Уелс желае да се извини на всички наранени за това, че би трябвало да отсрочи идните си задължения. Тя чака с неспокойствие да възвърне колкото се може повече, допустимо най-скоро. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР